Home » Simbeads online shop

Download PDF versie Print versie

Simbeads online shop

Beste Klant,

Om nog meer kwaliteit te bieden, kiezen wij alleen de beste artikelen. Wij zorgen ervoor dat de collectie up-to-date blijft en met de nieuwe trends meegaat. Dit met de focus op een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Medewerkers
De medewerkers van SimBeads leveren een belangrijke bijdrage en maken het verschil. Ze zijn betrokken en klantgericht, ze zorgen voor een up-to-date aanbod in de shop en zorgen ervoor dat u de juiste bestelling op tijd binnen heeft. Daarnaast zijn onze medewerkers er om uw vragen te beantwoorden of uw klachten te behandelen.

Organisatie
SimBeads is in 2004 gestart als dochterbedrijf van DeBesteWebwinkels B.V. en richt zich uitsluitend op de consumentenmarkt met de focus op bedels, schakels en sieraden. De afgelopen jaren heeft SimBeads zich met succes uitgebreid naar vier webwinkels, actief in verschillende landen.

Onze webwinkels zijn als volgt:
www.simbeads.nl
www.simbeads.be
www.simbeads.de
www.simbeads.co.uk

Klantenservice
Een vooraanstaande klantenservice hebben wij hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om u als klant tevreden te krijgen en te houden. Het verbeteren van onze service is iets waar wij voortdurend aan werken. Mocht u ondanks onze inspanningen toch ergens ontevreden over zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en neem contact met ons op. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.
U bent uiteraard ook meer dan welkom om uw positieve ervaringen met ons te delen.

Copyright
Het gebruik van onze teksten en foto''s is niet toegestaan. Alle rechten voorbehouden.

Contact

SimBeads.nl
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. 073-6843418
F.

info@simbeads.nl
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.

Volg ons Twitter Word fan Facebook