Home » Product informatie

Download PDF versie Print versie

Product informatie

Keurmerk
SimBeads verkoopt 925 sterling bedels en gouden 14 karaat (585), waarbij zilveren artikelen vanaf 8 gram en gouden artikelen vanaf 1 gram voor de verkoop in Nederland voorzien zijn van het juiste keurmerk. Verispect inspecteert onze producten.

U heeft een pdf reader nodig om het te openen, mocht u die nog niet hebben dan kunt u er een gratis downloaden op de Adobe website.

Merken
Simbeads heeft de volgende merken in haar assortiment:
- Nikki Lissoni;
- SimStars;
- SimKids;
- Loizz en
- Schakels.

Nikki Lissoni
Nikki Lissoni onze nieuwste aanwinst! Alle produkten van onze Nikki Lissoni lijn zijn zwaar verzilverd en zwaar verguld. Dat houdt in dat de munten bedekt zijn met een dikke laag zilver, goud, of rosé goud. En dat is niet alles, er is ook een nano-coating aangebracht, die je sieraad beschermt tegen beschadigingen, maar ook tegen verkleuringen. Onze Nikki Lissoni producten mogen niet gepoetst worden met een zilverpoetsdoek of silver polish, omdat deze de nano-coating aantast. Ook parfum kan deze nano-coating aantasten. Het beste poets je je sieraad met een zachte katoenen doek, dan blijf je die mooie glinstering houden. Wij raden het aan uw sieraden af te doen in bad of onder de douche.


SimStars
SimStars staat voor hoge kwaliteit 925 Sterling zilver en een fraai design dat uw sieraad nog meer klasse geeft. De exclusieve bedels zijn ontwikkeld met extra aandacht voor vorm en kwaliteit.

Wij gebruiken voor onze SimStars bedels en glaskralen de volgende materialen: 925 Sterling zilver, 14 karaat goud, muranoglas, zirkonia''''s, half edelstenen, Swarovski en bij onze gouden artikelen ook diamanten.

Alle bedels en glaskralen van SimStars passen ook op de armbanden en kettingen van de merken SimBeads, Loizz, Trollbeads, Chamilia, Bacio, Amora, Larenza en Tedora. Op het merk Biba passen SimStars bedels en glaskralen niet.

SimKids
SimKids is een speciale lijn voor kinderen. Onze SimKids bedels, glaskralen, kettingen en armbanden zijn fijner van formaat en zijn dus perfect voor een kind. Zo kan een dochter, net als mama, een prachtig sieraad dragen die helemaal uniek is samengesteld! Doordat de artikelen van SimKids kleiner in diameter zijn, zijn deze niet te combineren met onze andere lijnen SimStars,  Loizz, SimBeads en Schakels. Al onze bedels en glaskralen van SimKids passen ook om de armbanden en kettingen van Piccolo.

Loizz
Loizz bedels en glaskralen zijn verzilverd en hebben daardoor een ''''silver-look'''' en zijn 100% nikkelvrij. Loizz bedels zijn verkrijgbaar vanaf € 1,50 per stuk.

Schakels
Stainless steel 9 mm schakels. Deze schakels passen op de merken Nomination, Zoppini, Pugster en Firenze.

Contact

SimBeads.nl
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. 073-6843418
F.

info@simbeads.nl
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.

Volg ons Twitter Word fan Facebook