Home » Retouren

Download PDF versie Print versie

Retouren

Beste Klant,

Een koop is pas gesloten op het moment dat u het artikel gezien en goedgekeurd heeft. Daarom heeft u 14 dagen volledig retourrecht. Deze 14 dagen gaan in, op de eerste dag na aflevering. Misschien wilt u het artikel ruilen of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn.


Als u artikelen wilt retourneren of ruilen
Om iets retour te sturen, dient u dit op onze site aan te geven.
Om een artikel te retourneren dient u ingelogd te zijn. Klik vervolgens bovenin het scherm op uw naam om uw bestelgeschiedenis terug te vinden. Als u dan op het retourknopje (een pijltje) achter de betreffende bestelling klikt, komt u terecht in het retourproces.

Voor een snelle afhandeling van uw retourzending, verzoeken wij u vriendelijk om alle gegevens in te vullen.

Stuur de bestelling met bijbehorende factuur retour, een kopie daarvan of een brief waarop u duidelijk uw bestelnummer en adresgegevens vermeld, onder vermelding van het retournummer.
Het is raadzaam om uw retouren in een met luchtgevulde envelop met voldoende porto naar ons op te sturen, omdat er een kans bestaat dat een gewone envelop scheurt tijdens de verzending.

De enige voorwaarde die wij stellen, is dat de artikelen die u wilt ruilen ongebruikt zijn. Natuurlijk mag u ze wel eerst passen. Als u het artikel ruilt voor een ander artikel dan wordt voor de verzendkosten € 1,25 in rekening gebracht. Indien u wilt ruilen tegen een duurder of een goedkoper artikel dan zullen wij het prijsverschil met u verrekenen.

Als u de bestelling annuleert, dan storten wij het volledige aankoop bedrag retour inclusief de (heen) verzendkosten.

Als de geleverde bestelling onjuist is
Hebben wij u een fout artikel toegestuurd dan betalen wij natuurlijk de retourkosten. U kunt de bestelling in de met luchtgevulde envelop retour sturen. Streep uw eigen adres door en vermeld retour afzender op de envelop (ons adres staat al vermeld op de envelop in de linkerbovenhoek).

Retourbetalingen worden binnen 30 dagen aan de door u opgegeven bankrekening gestort. Dit is conform onze voorwaarden.


Ons adres:  SimStars International B.V.
                   T.a.v. Klantenservice

                   Vanaf 6 mei 2019:

                  Nieuwstraat 2

                  5271AD Sint-Michielsgestel

Voor overige vragen kunt u ons bellen of mailen.
Telefoonnummer: 073-6843418
Bereikbaarheid: Vanaf maandag tot en met vrijdag van 8:30-13:00 uur en van 13:30-17:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn we gesloten.
E-mailadres: klantenservice@simbeads.nl

Contact

SimBeads.nl
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. 073-6843418
F.

info@simbeads.nl
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.

Volg ons Twitter Word fan Facebook