Home » Registreren

Download PDF versie Print versie

Registreren

Als u bij SimBeads een bestelling wilt plaatsen dient u zich te registreren. Uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om u op de hoogte te stellen van de status van uw bestelling.

U kunt zich registreren door bovenaan de pagina op 'Registreren' te klikken. U kunt dan in het rechter veld uw gegevens noteren. Na uw registratie ontvangt u van ons een geautomatiseerde mail met uw gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt vervolgens uw wachtwoord wijzigen in een zelfgekozen wachtwoord door op onze site in te loggen. Dit kunt u dan doen door op de knop 'Inloggen' te klikken. Vervolgens kunt u in het linkerveld uw gegevens invullen. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres.

Het inloggen is gelukt als u bovenin het scherm in plaats van het woord 'Inloggen' uw voornaam ziet staan. Als u op uw naam klikt komt u terecht bij uw persoonsgegevens. Hier kunt u uw persoonsgegevens wijzigen en uw aan- of afmelden voor de nieuwsbrief. Ook kunt u hier uw bestelgeschiedenis terug vinden en een bestelling of artikel retourneren. Hoe een retouring in zijn werk gaat vindt u onder 'Retouren'.

Contact

SimBeads.nl
Nieuwstraat 2
5271 AD Sint-Michielsgestel
Nederland
T. 073-6843418
F.

info@simbeads.nl
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.

Volg ons Twitter Word fan Facebook