Home » Levering

Download PDF versie Print versie

Levering

Als u uw bestelling voor 15:00 uur op werkdagen heeft geplaatst, zal uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd worden. De pakketten passen altijd door de brievenbus en u hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. Als uw bestelling boven de € 35,- bedraagt, dient uw bestelling vooraf te betalen voor wij deze verzenden. Tevens mag er geen openstaande factuur zijn. Als u kiest voor UPS, dient er wel iemand aanwezig zijn op het afleveradres. U kunt eventueel ook een ander afleveradres kiezen tijdens het bestelproces.

Wij leveren binnen de EU. Kijk op www.simbeads.eu voor een overzicht van al deze landen. Afhankelijk van het land waar u woonachtig bent, kunnen eventueel extra kosten berekend worden voor verzending. Hoeveel dit is, kunt u navragen bij één van onze medewerkers. Bij bestellingen voor het buitenland verzoeken wij u vriendelijk om de bestelling vooraf te betalen.

Leveringsvoorwaarden
1. De levertijd van onze artikelen is afhankelijk van de binnenkomst van de betaling. Indien alle bestelde artikelen op voorraad zijn, zal na ontvangst van de betaling de bestelling binnen 1 werkdag verzonden worden. Overschrijding door Simbeads van enige leveringstermijn verleent u niet het recht op schadevergoeding. Evenmin het recht uw bestelling te annuleren danwel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Hierbij wordt de wettelijke leveringstermijn van 30 dagen in acht genomen. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Mochten wij één of meerdere bestelde artikelen niet meer kunnen leveren, dan zal dit bedrag op de rekening in mindering gebracht worden of er volgt restitutie. Ook kan in overleg voor een ander product gekozen worden.

2. Voor verzendingen met TNT rekenen wij € 1,25.
Voor verzendingen met UPS rekenen wij € 6,50.
Bij bestellingen vanaf € 25,- wordt € 1,25 administratie- en verzendkosten niet in rekening gebracht.

 

3. Wanneer u een klacht heeft, kunt u een email sturen naar klantenservice@simbeads.nl. Voor een klacht omtrent een product wat u via Simbeads heeft gekocht, kunt u inloggen en via uw bestelgeschiedenis uw klacht bij ons indienen. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie per e-mail verwachten. Uw klacht wordt door Simbeads altijd serieus genomen. Wij zullen iedere klacht persoonlijk behandelen en u middels een door u gekozen medium (per telefoon of e-mail) op de hoogte houden.

Contact

SimBeads.nl
De Ketting 16
5261 LJ Vught
Nederland
T. 073-6843418
F. 073-6843419

info@simbeads.nl
Simbeads.nl is een onderdeel van SimStars International B.V.

Volg ons Twitter Word fan Facebook